09-10-29 / ändrar mig

Efter att ha pratat med mamma ikväll så ändrar jag tillbaka till 5 hela nätter på 5 år. Hon fick självklart sova några timmar åt gången men bara 5 hela nätter på ungefär 5 år. Tänk.. det är typ 1 natt/år - jobbigt! Som tur var så sov jag jätte bra på nätterna o var en lugn bebis, så då kunde ju mamma ta hand om Malin. Kanske därför Holly också är lugn o sover bra. Men blir hon övertrött så blir hon arg, å då menar jag arg ;) Hur som helst så har jag ändrat mitt fel nu o jag ändra mig från 5 år till 1 år för att 5 år är så lång tid så jag trodde att jag hade fel, men tur att jag pratade med mamma så det blev rätt till slut! :)

09-10-29 / Öppna förskolan o fler besökare till dej!

Som jag skrev igår så klev jag upp rätt tidigt idag för att ringa ett samtal eftersom dom har telefontid på morgonen. Igår när jag ringde dit på dagen så sa dom att hon som jag skulle prata med hade telefontid mellan 7.30-8.30, men när jag imorse ringde kl 8.00 så sa dom att jag skulle prova igen om en liten liten stund för att hon inte hade kommit in på kontoret än. Så jag väntade 5 min o ringde igen. Men då säger dom att hon har telefintid mellan 8.30-9.30, så då blev jag lite irriterad som hade gått upp så tidigt när jag kunde sovit en timme till.. Kanske inte hela världen, men jag är sådär. Om jag vaknar av ett sms eller att nån ringer 5, 10 min innan jag ska kliva upp så blir jag skit sur å tänker att jag kunna fått 5, 10 min extra sömn. Och nu var det ju en hel timme ;) När jag väl fick tag på henne så fick jag en del ärenden att göra, fixa massa papper som ska skickas in osv. Så jag fick gå till öppna förskolan vid 12.00 istället, lite senare än jag tänkt.. Men det blev av den här gången iallafall o tur var väl det för jag hade det jätte trevligt. Mysigt med så mycket barn, o så kan ju föräldrarna prata med varandra!

Många brukar fråga om Holly sover på nätterna, vilket hon gör - jätte bra. Lite stökig ibland med då brukar det oftast vara dax för blöjbyte när som helst, om hon inte somnar om. Då är hon för trött för att göra sina behov så hon vill inte vakna, hehe. Men 2 gånger idag, när folk har frågat, har jag tagit upp min storasyster Malin som ett exempel, för hon hade kolik när hon var liten och mamma fick bara sova 5 hela nätter på 1 år. Men idag har jag sagt att hon bara fick sova 5 hela nätter på 5 år, och jaa.. - Gröt i huvudet o mjölk i tuttarna. Ni märker ju, haha. Det blev bara av farten för jag hade siffran 5 i huvudet. Jaja, men till alla jag hat sagt 5 nätter på 5 år till, jag menade 5 nätter på 1 år! Lite skillnad ;)

´Jag försöker o försöker ladda upp en massa nya bilder på Holly, men internet hakar upp sig o det blir bara "sidan kan inte visas" så jag får aldrig upp nån ny bild. Jag som har så många jag vill visa! Men jag får fortsätta att försöka, någon dag går det förhoppningsvis.

Ett tips för er som bloggar o vill ha fler besökare, bli medlem här - gratis. Du får 100 nya läsare efter att du blivit medlem :)


09-10-28 / dagen o morgondagen

Idag har jag tagit reda på massor av disk, vikt o lagt in ren tvätt i garderoberna o tagit en promenad. Det blev den korta promenaden - runt badplatsen, kvarnsveden. Men när jag kommit lite mer än halvvägs så var Holly på väg att somna, så jag tänkte gå lite inne i byn tills hon somnade o gå hem sedan.. Men jag hade inte gått nå långt alls innan det plötsligt började spöregna, så då vände jag o gick hemåt, men när jag typ var hemma så somnade Holly o eftersom dom flesta bebisar sover bättre utomhus pga luften, så tog jag ett till varv runt kvarnsveden. :)

Ikväll har jag kikat på "Arga snickaren" o "Grey's Anatomy" eller "Ananatomy" som Patrik sa när vi skulle kolla på 1:a avsnittet! ;) hehe, söt.

Imorgon ska vi, jag o Holly upp tidigt, så det blir väl läggdags nu. Först ska jag ringa ett samtal (hatar tidiga telefontider, som oftast bara är i en timme) sen ska vi på Johannesgården på något som är ungefär som en öppen förskola för bebisar o föräldrar. Jag vet inte så mycket om det mer än att man träffas där å barnen leker så gott som de kan (vet inga direkta åldrar) o så brukar det bara babysång. Så det ska bli spännande. Får veta lite mer imorgon.. Är nästan lite nervös.. hehe. Patrik skulle ut ikväll så jag tvivlar på att jag får honom med mej dit ;P Men det blir ju fler gånger!

Skriver mer imorgon. Då ska jag visa vad vi köpte på barnens hus igår! Godnatt.

 
har försökt ladda upp en ny bild 4 gånger nu med internet segar så nu ger jag upp. Lägger upp en gammal bild o går o lägger mej.


09-10-28 / Lampor

Jag har funderat lite på varför bebisar tycker att det är så roligt med lampor. De flesta bebisarna kan sitta länge o bara stirra på lampor i fönster, på bord, hyllor.. Men de som verkar mest intressant är taklampor. Varför? Hehe.. Och pappa frågade mej varför holly dreglar så mycket. Och jag svarade att det kunde vara för att hon kanske håller på att få tänder (vilket vi trott ett litet tag för det kliar i munnen på henne. Så antingen kommer det en tand Snart eller så avtar det). Då sa han att alla bebisar dreglar ju, även fast dom inte håller på att få tänder, och han frågade om jag visste varför. Men jag vet inte.. Iof skulle jag kunna kolla om barnmorskan vet, men ibland så skulle jag vilja fråga Holly. Jag vill veta vad hon tänker o vad hon tycker ;) Fniss.. Det finns mycket att fundera på omkring bebisar. T.ex. Hur dom kan lukta såååå mysigt o såå gott! :*

09-10-20 / Vaccin & feber

NU MOBILBLOGGAR JAG SÅ DET ÄR DÄRFÖR DET ÄR STORA BOKSTÄVER. JAG VET INTE HUR MAN FÅR BORT DET FÖR VARJE GÅNG JAG ÄNDRAR TILL LITEN BOKSTAV SÅ ÄNDRAS DET TILLBAKA TILL STOR BOKSTAV NÄR JAG SKA SKRIVA NÄSTA. JOBBIGT, MEN INTE SÅ MYCKET ATT GÖRA ÅT. SER UT SOM JAG VERKAR SKIT SUR BARA, HEHE. JAJA..
IGÅR VAR DET DAGS FÖR HOLLYS FÖRSTA VACCINATION. HON FICK TVÅ SPRUTOR SOM DOM GAV HENNE SAMTIDIGT I LÅREN. FY FÖR ATT STICKA SÅNA SMÅ, VISSERLIGEN ÄR DET FÖR ATT SKYDDA DOM MEN JAG SKULLE IALLAFALL TYCKA ATT DET VORE JOBBIGT! MEDANS DOM GAV HENNE SPRUTORNA FICK JAG GE HENNE LITE GLYKOS SÅ ATT HON SKULLE BLI DISTRAHERADOCH KÄNNA MINDRE SMÄRTA. HOLLY VAR GRINIG REDAN NÄR VI KOM TILL BVC. BÅDE HUNGRIG OCH TRÖTT, SÅ DET VAR SVÅRT ATT VETA HUR HON REAGERADE. HON VAR IALLAFALL ARG EFTERÅT MEN EFTER HON ÄTIT SOMNADE HON SÅ SÖTT I VAGNEN, SÅ DET VERKADE SOM ATT DET GICK BRA! :) PÅ VÄGEN HEM GICK JAG IN PÅ APOTEKET OCH KÖPTE ALVEDON TILL HENNE UTIFALL ATT HON SKULLE FÅ FEBER. DET VAR NÅGOT VACCIN SOM GJORDE ATT MAN KUNDE FÅ FEBER. OM JAG INTE MINNS HELT GALET (MJÖLK I TUTTARNA OCH GRÖT I HUVUDET) SÅ VAR DET VACCINET MOT HJÄRNHINNEINFLAMMATION, (HETER DET SÅ? SURRAR IGEN) VI PRATADE IALLAFALL OM DET. HUR SOM HELST SÅ VAR DET TUR ATT JAG KÖPTE ALVEDON, FÖR HON FICK NÄMLIGEN FEBER INATT. GOFISEN VAR ALLDELES VARM OCH SOV JÄTTE OROLIGT SÅ VI VAR VAKEN VARANNAN TIMME FRÅN 02.30 FRAM TILL 08.30 UNGEFÄR. SEN SOMNADE HON OM OCH SOV I NÅGON TIMME TILL SÅ TRÖTT SOM HON VAR. OCH DET HADE INTE JAG NÅGOT EMOT HELLER ;) HIHI.. HELA DAGEN HAR HON SOVIT SOM EN STOCK OCH DET ÄR BARA BRA SÅ HON FÅR VILA UPP SIG. JAG HOPPAS INTE ATT FEBERN KOMMER TILLBAKA, FÖR JAG ÄR SÅ RÄDD ATT HON SKA FÅ FÖR HÖG FEBER. JAG HAR INGEN TERMOMETER SÅ JAG KAN INTE TA TEMPEN HELLER, MEN ALVEDONEN VERKA FUNGERA BRA SOM TUR ÄR! :)
NU SKA JAG LÄGGA IFRÅN MIG TELEFONEN OCH SOVA, SKA FÖRSÖKA BLI BÄTTRE PÅ ATT BLOGGA NU NÄR HOLLY KAN UNDERHÅLLA SIG SJÄLV LITE ;) HEHE. SKA PÅ JAKT EFTER ETT BABYGYM OCKSÅ, ROLIGT! :D GODNATT!

09-10-05 / ett hopp i utvecklingen

Nu blir det ett litet hopp i utvecklingen eftersom jag inte bloggat på ett tag. Men tänkte iallafall berätta att igår när jag var hos mamma så satt jag och Holly på golvet. Å Holly som för övrigt är jätte stark tycker jätte mycket om att att stå och sitta, fast hon kan ju inte göra det själv ännu. Hur som helst så stod hon upp med min hjälp och rätt som det är så sätter hon fram ena foten och sedan andra foten och sedan den första foten igen. Hon verkar tycka att det är dags att lära sig gå när man bara är 11 veckor! Mamma skrattade och undrade om Holly tänkte hoppa över att lära sig krypa och stå och istället börja gå på en gång ;) Hehe.. Lilla söta tjejen :* Nu kan jag inte skriva mer för nu kräver hon min uppmärksamhet! :)

RSS 2.0