09-11-17 / 4 månader

Idag blir Holly 4 månader gammal. Tänk att det var 4 månader sen hon låg i mn mage. Det känns inte alls längesen samtidigt som det ändå gör det. Just nu sover prinsessan o jag kollar på vänner... trodde jag. Men det var visst slut nu, får kika på 2 o en halv män istället då ;) hehe. Anyway.. Holly håller på att förbättrar sin motorik. Hon har gjort det ett tag men nu börjar hon bli riktigt duktig för att vara 4 månader tycker jag! Hon har en rosa elefant som hon tycker om att hålla i, o självklart stoppa i munnen! (minns inte riktigt vem vi fick den av) Väldigt stadig på benen är hon också, står med raka ben så länge hon orkar, sedan blir det böjda ben när hon är trött. Dock står hon nästan hela tiden på tå istället för på hela foten, men det kommer väl! Får hjälpa henne så länge :) När man sätter henne ner så kan hon sitta själv med lite stöd från sidorna eller att man håller i hennes händer.. Men när man sätter henne alldeles själv så åker magen ner mot golvet och hon tippar sedan åt sidan, hehe.. Dock chansar jag på att hon sitter till jul! :) Det är sånt som märks. Nu ska jag låta ögonen vila från allt tekniskt en stund. (Måste kolla synen igen, börjat se sämre tycker jag.. och får ont i huvudet fort när jag läser.) Ska kika på kanal5 hela kvällen - Ugly Betty, Desperate housewives, Christine o Brothers & sisters. Riktig tv-nörd ikväll, haha.. Ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Hannah

jag tror det var mig ni fick elefanten av för jag köpte den i sthlm samtidigt som bodyn ;)

2009-11-17 @ 21:10:39
URL: http://hannahsdays.blogg.se/
Postat av: tessan

Gud va fint ditt öga är, om det är ditt på headern, haha!

Förresten, vill du vara världens gulligaste och rösta på mig på http://juliasusanna.blogg.se i veckans blogg? Hon valde ut mig som en av finalisterna och jag vore superglad om du röstade! Gör du det så får du naturligtvis en länkning om du vill!

2009-11-17 @ 23:02:27
URL: http://tessansnotebook.blogg.se/
Postat av: Hannah

Hehe, jo men den var från mig ;) någon katt-skallra känner jag inte igen ;) hehe jaha. passade den bättre då? :p för hon har väl garanterat växt ur den nu? :p <3

2009-11-18 @ 16:12:05
URL: http://hannahsdays.blogg.se/
Postat av: tessan

Jättefint! :)

2009-11-18 @ 21:21:55
URL: http://tessansnotebook.blogg.se/
Postat av: hannah

svar: jaha, haha okej :) ja det blir ju så kan jag tänka mig ;)

2009-11-18 @ 22:54:17
URL: http://hannahsdays.blogg.se/
Postat av: Fröken Hurtig

Hejsan!

Tack för tipset! : )

Ursnygg blogg du har, har du designat den själv?



Ha en trevlig afton!

2009-11-19 @ 20:44:56
URL: http://metrobloggen.se/pedersen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0